Canvasfoto van fotoophout.nl

canvas

Ik ben iemand die het leuk vind om foto’s uit te printen en dan in lijstjes te plaatsen en in huis te hebben. Elke vakantie maak ik ook een foto album, op deze manier bekijk je je foto’s toch wat vaker en kun je je herinneringen weer ophalen. Toen ik een mail kreeg met de vraag of ik een foto uit wilde zoeken op canvas was mijn antwoord dan ook simpel. Van de webshop canvascompany.nl mocht ik via de website fotoophout.nl een foto op canvas uitzoeken en dit is hem geworden.

canvas1

Ik heb een foto uitgezocht van Richard en mij samen bovenop Rockefeller Center in New York. Deze foto vind ik ontzettend mooi en doet me ook aan een hele mooie tijd denken. Op de achtergrond zie je de fantastische skyline van New York en elke keer als ik er naar kijk wil ik weer graag terug.

canvas2

Op de website kun je verschillende soorten materialen uitzoeken waar je de foto graag op zou willen. Zo heb je naast canvas ook hout zoals de naam van de website al vermeld. Daarnaast kan het ook op aluminium en forex. Toen ik de foto had besteld kwam hij ook al ontzettend snel binnen. Het canvas doek was netjes en stevig ingepakt. Op de achterkant zit nog een element waarbij je hem gemakkelijk aan de muur kan hangen. Ik heb de foto op ons tv meubel boven de tv neergezet. Zo kan ik er elke dag naar kijken. Je kan verschillende maten uitkiezen en ik heb 30×40 cm wat voor mij een prima afmeting is.

Hebben jullie ook mooie foto herinneringen in huis?

Liefs

Esther

(Visited 67 times, 1 visits today)

7 thoughts on “Canvasfoto van fotoophout.nl

    1. Das könnte schwer werden. Es sei denn, du hast noch die Datensätze in der *.pst Datei oder kannst sie vom Server wiederherstellen. Wenn du die *.pst nach dem Sync noch nicht &#t#e0;Komprimi2r8&28221; hast, bestehen gute Chancen. Wenn du dein Outlook mit einem Exchange Server oder etwas wie Zarafa verbunden hast, kann ein Admin auch diese Datensätze meist bis zu 30 Tage rückwirkend wiederherstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *