Estee Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion 120 Extreme Nude

Estee LauderLiquid lipsticks worden met de dag populairder, en ik moet toegeven ik ben er ook weg van. Ik ben dol op de matte finish en op de manier waarop de lipsticks blijven zitten. Ik breng hem ‘s ochtends aan en hoef er eigenlijk niet om te denken. Ze blijven namelijk muurvast zitten. Vandaag review ik de Pure Color Envy Liquid Lip Potion van Estée Lauder. Een hele mond vol, dus dat beloofd wat. Op naar de review.

Estee Lauder

Estée Lauder is een merk waar ik veel bewondering voor heb. De Double Wear foundations zijn echt de bomb en ook de concealers van de Double Wear lijn zijn geweldig. In mijn dagelijke make-up routine gebruik ik de twee producten van Estée Lauder en ook deze lip potion. Toen Estée Lauder deze liquid lip potions lanceerde maakte mijn hart een klein sprongetje. Ik heb de kleur 120 Extreme Nude. Een prachtig nude/bruine kleur die je eigenlijk bij alles goed kan dragen.

Dit is wat Douglas.nl over het product verteld

”Pure Color Envy Liquid Lip Potion bevat een luxueuze lichte formule die de lippen voorziet van een rijke intense kleur van een lippenstift, het gemakkelijke van een gloss, en het zachte comfort van een lippenbalsem. Resultaat: lippen die onweerstaanbaar verleidelijk zijn. Verrijkt met voedende oliën worden lippen luxueus zacht, glad en soepel”.

In de beschrijving wordt aangegeven dat het het zachte comfort van een lippenbalsem heeft en daar ben ik het zeker mee eens, alleen is hij wel mat. Als ik het product aanbreng glanst hij eerst, wat logisch is, maar daarna droogt hij op en is het product mat. Toch droogt hij mijn lippen niet zo snel uit wat ik bijvoorbeeld sneller heb bij de lipsticks van MAC.

Estee Lauder

De applicator is een fijn klein borsteltje waarmee je het product heel gemakkelijk en precies aan kan brengen. Ik gebruik de applicator ook altijd en geen apart kwastje. Het product is vloeibaar en strijkt makkelijk over de lippen uit. Hij vlekt niet en is ook niet streperig. Hij is gewoon mooi en meteen een fijne en goede dekking, hier houd ik van! Met een liquid lipstick kun je ook nog wel een beetje smokkelen en de lipstick iets om je natuurlijke lip lijn aanbrengen. Op deze manier heb je net wat vollere lippen en ziet dat er niet raar uit wat je soms wel hebt bij een gewone lipstick met een glans als finish.

Estee Lauder

Estee Lauder

Conclusie:
Ik ben echt super tevreden over de Liquid Lip Potion van Estée Lauder, ik vind de kleur prachtig en hij zit erg fijn. Hij blijft lang zitten, vlekt niet en droogt mijn lippen niet uit. Wat ik wel een nadeel vind is dat ze best prijzig zijn, de Liquid Lip Potion kost namelijk €32,00. Er zijn namelijk andere liquid lipsticks op de markt die heel erg vergelijkbaar zijn en een stuk goedkoper. Maar mocht je een fan zijn van Estée Lauder en wil je een product van hun proberen, dan is het zeker de moeite waard.

Voordelen:
– Makkelijke applicatie
– Blijft lang zitten
– Droogt (mijn) lippen niet uit
– Goede dekking

Nadelen:
– De prijs

Dragen jullie ook graag liquid lipsticks?

Liefs

Esther

(Visited 202 times, 1 visits today)

3 thoughts on “Estee Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion 120 Extreme Nude

  1. Hele mooie tint! Ik denk dat het de €32 wel waard is.. vaak zijn de lip liquids van andere merken zo ontzettend droog en trekkerig. (Je lettertype is trouwens een beetje klein dus ik kan heel moeilijk zien wat ik typ, haha.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *