Nature’s Design Glass Bottle

Goede voornemens voor het nieuwe jaar wou ik niet echt aan toegeven. Toch wil ik zoals 90% van alle vrouwen graag gezonder gaan leven. Dit om te zorgen dat ik mij minder vermoeid voel zodat ik wat meer energie heb en natuurlijk omdat het gewoon beter is voor je lichaam. In out of the Box verkochten ze de glazen drink flessen van Nature’s Design en ik kende het flesje door beauty guru Michelle Phan. Vandaag ga ik jullie van alles vertellen over dit bijzondere drinkflesje.

Ik zag hem te koop bij out of the Box en heb hem meegenomen en heb er nog geen spijt van! Want ik gebruik hem iedere dag.

Hieronder wat informatie over het product:
De dop van de fles is gemaakt van: Beukenhout en FSC gecertificeerd. Het binnendopje is gemaakt van hout Bio massa, natuurlijke harsen, was, zetmeel, cellulose, natuurlijke oliën.
De twee rubberenbanden om de fles zijn gemaakt van rubber uit rubberbomen.
Het omhulsel is gemaakt van afvalstukjes van de schors van de kurkeik, die samengeperst worden.
De fles is gemaakt van natuurlijk kwartszand (60%) en gerecycled wit glas (40%)
De fles is mondgeblazen.

Nu nog wat voordelen van de fles:
Ecologisch: Met het verminderen van plastic afval lever je een bijdrage aan een schone planeet.
Glas: Water wordt het beste bewaard in glas, niet in plastic.
Natuurlijke materialen: De fles is gemaakt van natuurlijke producten en is 100% recyclebaar.
Besparing: Kraanwater is goedkoper dan dan water uit plastic flesjes.
Smaak: De unieke vorm van de fles is gebaseerd op de gulden snede, dit zorgt voor een betere smaak van het water.

Het leuke is dat elke keer als ik mijn flesje pak ik er weer bewust van wordt om ‘schoner’ te leven. 

Onderzoek heeft uitgewezen dat gewone plastic flesjes giftige stoffen afgeven aan je water. Bijv. In de meeste waterflesjes zitten de stoffen BPA en ftalaten (weekmakers). Dit zorgt ervoor dat het plastic in de vorm van een flesje blijft. Deze stof lekt helaas wel in je water en dit wil je echt niet in je lichaam krijgen.

Nu heb je al de Doppler en de Bobble die geen BPA bevatten. De Bobble heb ik maar bevalt mij absoluut niet! Bah wat gaat dat ding na een dag stinken zeg. En je mag hem niet in de vaatwasser doen. Ook maakt het een vreselijk irritant geluid als je er water uit probeert te drinken. Nee dit werkte voor mij echt niet. De Doppler heb ik niet dus die kan ik ook niet beoordelen.

Toch gaat mijn voorkeur uit naar glas omdat dit de meest ‘schone’ manier van drinken is.

De vorm van de fles vind ik bijzonder en het verhaal achter de Gulden snede is ook erg mooi. Maar werkt dit nou? Ik heb hem een week getest en ik ben er zeer tevreden over. Ik vind sowieso dat op verschillende plaatsen waar ik ben het water anders smaakt. Zo vind ik het water in de sportschool waar ik sport het lekkerst. Ik heb een dag een plastic flesje met water gevuld en bij me gehad en ik heb dit flesje met water gevuld en bij me gehad. (hetzelfde water gebruikt uit mijn kraan). Beide heb ik de dag door gebruikt en ik vind echt wel dat het water toch wat ‘anders’ proeft. Heel gek misschien is het wel allemaal psychologisch maar hoe dan ook het werkt wel.

Maar het allerleukste is de onderkant van de fles. Hier staat namelijk de bloem des levens afgebeeld. Hoe leuk?? Dit is een bekend symbool uit vroegere tijden dat energetische krachten heeft.

Conclusie:
Ik ben er zo ontzettend blij mee. Niet alleen ben ik er telkens bewust van dat ik mijn steentje bij draag aan de natuur en ik ‘schoon’ water drink. Ook is het gewoon een pareltje om te hebben. Van iedereen hoor ik de opmerking: ‘ Wat heb jij een leuk flesje’. Het is een klein maar mooi gebaar om te maken en ik zorg er voor dat ik de giftige stoffen niet binnen krijg die in gewone flesjes zitten.
De Lagoena glass bottle kost 29.95 en is te koop in Out of the box Leeuwarden en op verschillende online webshops. Ik weet niet in welke winkels hij verder nog te koop is.
 
Het is een dure investering. Tenminste dat vond ik wel. Je betaald niet snel 30 euro voor een flesje. Maar de gedachte die erachter zit en de kwaliteit maakt het het helemaal waard. En ik hoef niet meer flesjes water op school te kopen omdat ik ze altijd kwijt was of vergeten.
 
Kennen jullie dit bijzondere flesje al?
Liefs
Esther
(Visited 193 times, 1 visits today)

19 thoughts on “Nature’s Design Glass Bottle

  1. Kijk, dat zijn nou leuke dingen. Natuurlijk betaal je niet snel € 30,- voor een flesje, maar ik zou dat wel betalen voor het gevoel wat het jou geeft. Daarnaast is ‘ie ook wel erg mooi! Ik heb ook een flesje dat stinkt. Wat een domper!

  2. Dit vind ik echt zo tof! De prijs staat me een beetje tegen, maar opzich is die prijs ook wel weer heel redelijk! Buiten het feit dat het heel milieubewust is, ziet het er ook wel heel fotogeniek uit haha.

  3. Wat handig! Alleen is hij niet zwaar? Ik neem altijd een flesje water mee in mijn tas en zo’n glazen fles lijkt me zo’n vervelend gewicht om de hele dag aan je schouder te hebben hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *