Rituals Sakura douchefoam en bed & bodyspray

sakura

Rituals is een merk wat ik graag gebruik. Hun foaming showergels zijn dan ook mijn favoriete producten voor onder de douche. Toen ik vorige week in de Rituals was rook ik de Sakura lijn. Ik had deze nog niet eerder geroken maar volgens mij is hij niet nieuw. Ik was meteen verslaafd aan deze heerlijke geur en heb de foaming showergel meegenomen. Op mijn werk hebben we sinds vorige week nu ook Rituals. En wat was ik blij toen ik zag dat we de Sakura lijn hadden. Ik rook de bed & bodyspray en was ook bij dit product meteen verkocht en heb deze daarom ook aangeschaft. Lezen jullie mee?

sakura

Deze producten bevatten de geur van Kersenbloesem en Rijstmelk. Dit zorgt ervoor dat alle producten uit de lijn een hele zachte geur hebben. Niet te overheersend, precies waar ik van houdt.

Wat Rituals over deze lijn zegt:

Al eeuwenlang viert men in Japan de jaarlijkse bloei van de Kersenbloesem. De Kersenbloesem, de Sakura, markeert het ontwaken van de natuur en symboliseert dat leven en schoonheid vluchtig zijn en dat je er vol overgave van moet genieten. Geïnspireerd door deze traditie combineert onze The Ritual of Sakura collectie het zoete aroma van Kersenbloesem met de verzorgende eigenschappen van Rijstmelk. Zo ervaar je elke dag als een prachtig nieuw begin.”

sakura

De foaming showergel is een product waar ik gewoon niet zonder kan. Ik vind het veel fijner dan een normale douchegel. Tijdens het douchen ruik je de geur goed en ook na het douchen ruikt de hele badkamer naar Kersenbloesem en Rijstmelk. Het droogt mijn huid niet uit maar maakt het juist schoon en zacht. Je hebt maar een heel klein beetje nodig wat ik ook erg prettig vind.

sakura

De Sakura lijn heeft heel veel producten maar mijn oog viel al snel op deze bed & bodyspray. Je kan hem dus ook voor je lakens gebruiken en dat vind ik ontzettend prettig. Elke avond voor het slapen gaan spray ik hem op mijn kussen waardoor ik de geur de hele avond/nacht ruik. Het is een milde geur dus het kalmeert mij ook enigzins. Daarnaast kun je hem ook nog gewoon als bodyspray gebruiken en ook daar vind ik hem erg fijn voor. De verpakking is ook nog eens prachtig, het heeft een luxe uitstraling door het glazen flesje en de mooie dop.

sakura

Ook aan de verpakking van Rituals wordt veel aandacht besteed. Naast de foaming douchegel en de bed & bodyspray bevat deze lijn ook nog een: bodyscrub, bodycrème, bathfoam, twee soorten anti-perspirant, showeroil, handlotion en een handzeep. Ik heb deze producten nog niet in mijn bezit maar ik weet zeker dat ik deze ook aan wil schaffen.

Mocht je eens in de Rituals komen ruik dan even deze lijn, ik weet zeker dat je hem zult waarderen. De foaming showergel kost €8.50 en de bed & bodyspray kost €16.50.

Kennen jullie de Sakura lijn al?

Liefs

Esther

(Visited 101 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Rituals Sakura douchefoam en bed & bodyspray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *