Victory necklace van Happiness Boutique

happiness-boutique

De laatste jaren draag ik steeds meer sieraden. Eerst was het niet zo mijn ding, maar nu ben ik er toch wel dol op. Ik ben niet het persoon voor een statement necklace of grote oorbellen. Ik hou van minimalistische, simpele, zilveren sieraden. Laatst kreeg ik een mailtje van Happiness Boutique of ik wat uit wilde zoeken. Hier hoefde ik niet lang over na te denken. Ik ben gegaan voor een v-vormige kettingkje. Kijken jullie mee?

happiness boutique

Happiness Boutique is een website waar je sieraden kan bestellen. Toen ik iets uit mocht zoeken kon ik ook bijna niet kiezen. Er was zoveel keus! Mijn oog viel al snel op een zilveren kettinkje dat ik erg mooi vond. De bestelling verliep ontzettend snel. Ik had het doosje binnen een paar dagen al in huis. Het sieraad was ontzettend mooi en zorgvuldig verpakt. Er zat zelfs een persoonlijke noot in. Ik vind dat echt leuk als bedrijven dat doen. Toch een beetje personaliseren.

happiness boutique

Er zat ook nog een briefje in met oma’s tips voor het schoonhouden van sieraden. Oops, ik slaap en douche eigenlijk altijd met sieraden om! Misschien toch maar niet meer doen.

hapinness boutique

En dit is hem dan. Het kettinkje heet victory necklace, en het is eigenlijk gewoon een V. Het deed me eigenlijk al heel snel denken aan de kettinkjes die Louis Vuitton verkopen. Ik vind het vooral een mooi en simplistisch sieraad. Sinds ik het sieraad in huis heb, draag ik hem ook echt elke dag. Ik heb er ook al veel complimenten over gekregen.

happiness boutique

Ik ben echt heel erg blij met dit kleine, mooie sieraad. Het kettinkje voelt ook stevig. Daarnaast is het openmaken van het pakketje alleen al een feestje. Het zit stevig verpakt en ze maken het echt persoonlijk. Daar houd ik wel van. Daarnaast hebben ze geen verzendkosten en hebben ze een speciaal reward program. Bij elke aankoop, review op de website of wanneer je online iets deelt van je aankoop spaar je punten. Hiermee kun je ‘sparen’ voor een gratis sieraad, hoe leuk is dat?Mocht je benieuwd zijn naar dit kettinkje, je kan hem hier bestellen.

Met de kortingscode: esthersvision krijg je nog 10% korting vanaf een aankoopbedrag van €19 euro. Naast kettinkjes verkopen ze ook armbanden, oorbellen en ringen.

Zijn jullie al bekend met Happiness Boutique?

Liefs

Esther

(Visited 55 times, 1 visits today)

5 thoughts on “Victory necklace van Happiness Boutique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *