Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture nr. 19

yves saint laurent

20 oktober was ik jarig en van een Chinees vriendinnetje kreeg ik een ontzettend lief en mooi cadeau. Vorig jaar mei hadden we op school een project met Chinese studenten uit, zoals je misschien kan raden, China. Hier heb ik heel veel lieve mensen ontmoet. Wendy is een meisje dat toen bij mij in het projectgroepje zat en we konden het meteen al goed met elkaar vinden. Vorig jaar toen ik in China was, bij hun op school, heb ik natuurlijk veel met haar opgetrokken. Nu een jaar later is Wendy samen met nog twee andere meiden hier in Nederland voor vijf maanden. Twee weken gingen we gezellig uiteten en kreeg ik dit lieve cadeau van Wendy. Het is de Yves Saint Laurent Rouge pur couture nummer 19. Kijken jullie mee?

yves saint laurent

Ik denk dat ik me geen ander merk kan voorstellen dat voor mij meer luxe is dan YSL. De huls alleen al. De vormgeving is ontzettend goed en mooi gedaan. Toen ik hem kreeg was ik ook nogal flabbergasted. Maar ik vind het wel echt ontzettend lief! Ik was ontzettend benieuwd naar wat voor kleur Wendy voor mij had uitgezocht.

Toen ik hem openmaakte, maakte mijn hart ook een sprongetje. Dit is echt een prachtige lipstick! De kleur is p e r f e c t voor het najaar. De Rouge pur couture lijn is een lijn van Yves Saint Laurent waarvan de lipsticks niet mat zijn maar ook niet echt glanzend. Hij droogt vrij mat op maar houdt je lippen wel zacht. De beste combinatie wat mij betreft. Ik ben namelijk blij dat het geen glans lipstick is. Hier houd ik persoonlijk niet zo van.

Yves saint laurent

Hierboven zie je een swatch op mijn hand. Dit is de lipstick in twee laagjes. De kleur is lastig te omschrijven. Als je hem zo ziet lijkt hij winrood alleen wel een stuk lichter dan bijvoorbeeld Diva van Mac. Maar wanneer ik hem op mijn lippen draag is hij meer een berryrode kleur. De lipstick brengt fijn en makkelijk aan. En zoals ik hierboven al benoemde, hij droogt je lippen niet zo snel uit.

yves-saint-laurent

Zoals je ziet is het een lipstick die wel opvalt. Ik draag deze kleur dan ook het liefst met een natuurlijke make-up. Wanneer je hem aanbrengt glanst hij nog, na een aantal minuten is hij al een stuk matter. Als ik hem ‘s ochtends opdoe dan blijft hij gemakkelijk 5 à 6 uur zitten. Ook na eten of drinken zit hij er nog mooi op. Ik werk hem vaak 1 x per dag bij.

Voordelen
– Blijft erg lang zitten!
– Droogt de lippen niet uit.
– Makkelijk aan te brengen, romige textuur

Nadelen
– De prijs van deze lipstick –> €36.95 

Wat is jullie favoriete herfst kleur qua lipstick?

Liefs

Esther

(Visited 68 times, 1 visits today)

7 thoughts on “Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture nr. 19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *